rtl-logo 31
×
Ekspedition, overlevelse, vildmark, serie, Monsen, NRK

Monsen, Monsen og Mattis (1:5)

Monsen, Monsen og Mattis: John River, Alaska, del 1 |

  • Danske undertekster
© NRK1 / Monsen, Monsen og Mattis: John River, Alaska, del 1

Premiere

Programbeskrivelse

Med omkring en million norske seere er naturprogrammerne med Lars Monsen som vært et yndet indslag på tv-fladen.

Programmerne, hvor den naturvante Monsen skal på overlevelsesekspedition i norske eller udenlandske vildmarker, er god underholdning blandet med en pose tips til overlevelse i naturen.

Monsen har siden 2005 været på mangt en televiseret tur i det fri, og med sit relaterbare gemyt og sin forståelse for naturen formår han at fange seerne og skabe gode programmer med både spænding, humor og naturglæde.

Se serien, når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense serien fra start til slut.

Og nu kan du altså igen se med, når Monsen er på tur i det fri. Denne gang med sin lillebror Jan og sin gode ven Mattis.

Turen går i denne sæson til Alaska, hvor de skal padle langs John River, før de senere rejser til Norges Nordland, hvor de skal forcere både hav og fjelde.

I første episode starter ekspeditionen ved fjeldet Ingstad Mountain, og de tre kammerater skal fra dag 1 tage stilling til risikoen for at støde ind i bjørne.

Galleri