Monsen, Monsen og Mattis (1:7)

Monsen, Monsen og Mattis: John River, Alaska, del 1 |

DOKUMENTAR - John River, Alaska, 1. del. Lars Monsen tager på ekspedition sammen med sin yngre bror, Jan, og deres fælles kammerat, Mattis. Målet er at gennemføre en tre måneder lang ekspedition med kano og fiskestang i den eventyrlige vildmark i Canada og på Nordkalotten. Ekspeditionen starter ved foden af Ingstad Mountain i Alaska. Den lokale befolkning advarer de tre rejsekammerater om, at der er mange bjørne i området. Sæson 2. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

John River, Alaska, 1. del. Lars Monsen tager på ekspedition sammen med sin yngre bror, Jan, og deres fælles kammerat, Mattis. Målet er at gennemføre en tre måneder lang ekspedition med kano og fiskestang i den eventyrlige vildmark i Canada og på Nordkalotten. Ekspeditionen starter ved foden af Ingstad Mountain i Alaska. Den lokale befolkning advarer de tre rejsekammerater om, at der er mange bjørne i området. Sæson 2. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.