rtl-logo 31
×
Sofia, Oskar og dyrene

Dyrlægens bord (1:12)

Fråga veterinären |

  • Danske undertekster
© SVT2 / Fråga veterinären

Premiere

Medvirkende

Oskar Nilsson Gæster Sofia Rågenklint Vært

Programbeskrivelse

Nu kommer programmet til alle, der søger inspiration og viden om familiens mindste væsner - nemlig de elskede kæledyr. I ’Spørg dyrlægen’ giver vært Sofia Rågenklint og dyrlægen Oskar Nilsson seerne tips og tricks om kæledyr.

Der bliver både taget hånd om hverdagsdilemmaer med legesyge og uopdragne dyr, men også spørgsmål om dyr der er ramt af sygdom eller ulykke, bliver besvaret. Og der er spørgsmål om alle slags dyr lige fra høns til heste og hunde.
 
Sofia Rågenklint er på hjemmebane som vært på et dyreprogram, og i privaten har hun også erfaringer med hus på landet og dyr som en stor del af sin hverdag.

Jeg er vokset op på en gård og har altid elsket dyr. Nu kan både seerne og jeg lære mere om dyrs helbred med hjælp fra vores dyrlæge Oskar. Det bliver så sjovt at lede programmet” siger Sofia Rågenklint, der tager sin egen hund, dværgschnauzeren Roxie, med i studiet.

Galleri

  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT

Oskar Nilsson er til daglig overdyrlæge på et dyrehospital i Sundsvall, og vil altså være programmets helt egen dyreekspert, der kyndigt vil svare på alle seernes spørgsmål.

Det bliver selvfølgelig spændende, men jeg er også lidt nervøst over at skulle på tv. Det er helt nyt for mig” siger Oskar Nilsson. ”Jeg elsker virkelig mit arbejde, selv om det til tider er svært og stressende. Dyr giver os mennesker så meget på mange forskellige måder. For mig er det svært at føle mig hjemme uden min hund, der ligger ved siden af ​mig ​i sofaen eller i sengen” siger Oskar.

I dette program er dyrene i centrum, og især deres velvære og trivsel er i høj kurs. Det samfundsmæssige fokus på dyrevelfærd ligger og lurer. Skal en guldfisk have samme behandling som en hund? Og skal man bruge dyrelægepenge på en høne?

Få svar på alle dine spørgsmål når første afsnit af ’Spørg dyrlægen’ sendes den 20. februar kl. 20:00 på SVT2.