Genopbygningen af Nidarosdomen

Katedralbyggerne |

DOKUMENTAR - 'Genopbygningen af Nidarosdomen'. Nidarosdomen i Trondheim er en imponerende bygning at se på i dag, men i 1800-tallet var katedralen delvis i ruiner efter flere brande, midlertidige reparationer og manglende vedligehold. Norge bestemte sig for, at katedralen skulle genopbygges, og et stort arbejde tog sin begyndelse. Med danske undertekster. Instruktør: Øystein Moe.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Genopbygningen af Nidarosdomen'. Nidarosdomen i Trondheim er en imponerende bygning at se på i dag, men i 1800-tallet var katedralen delvis i ruiner efter flere brande, midlertidige reparationer og manglende vedligehold. Norge bestemte sig for, at katedralen skulle genopbygges, og et stort arbejde tog sin begyndelse. Med danske undertekster. Instruktør: Øystein Moe.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.