På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (3:7)

Monsen, Monsen og Mattis: Nordland på langs, del 1 |

DOKUMENTAR - Episode: 3. 'På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis'. Lars Monsen, hans lillebror Jan og vennen Mattis tager fat på en ny ekspedition. I hele august vil de rejse gennem Nordland på langs fra Vesterålen til Vestfjorden - og hele vejen til Sundsfjorden i Gildeskål. Første del af ekspeditionen foregår i havkajakker med sejl, fodpedaler og årer. Men sandheden er, at de har meget lidt erfaring med den slags både. Nordvision fra Norge. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 3. 'På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis'. Lars Monsen, hans lillebror Jan og vennen Mattis tager fat på en ny ekspedition. I hele august vil de rejse gennem Nordland på langs fra Vesterålen til Vestfjorden - og hele vejen til Sundsfjorden i Gildeskål. Første del af ekspeditionen foregår i havkajakker med sejl, fodpedaler og årer. Men sandheden er, at de har meget lidt erfaring med den slags både. Nordvision fra Norge. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.