Min tykomentar (3:4)

Min tjockumentär |

DOKUMENTAR - Sæson: 1. Episode: 3. 'Min tykomentar'. Der kommer ingen ambulance, men mavesmerterne aftager langsomt. Fredrik Boltes laver knækbrødspizza, spiser kosttilskud og leger med Bosse i parken. Tiden går, og der er opfølgninger på sygehuset efter både et og to år. Han har tabt over 60 kilo fedt men også sit hår. Nu er spørgsmålet: skal han operere for at fjerne kødskørtet (overskydende hud) eller ej? Og hvad gør han med navlen? Vi kommer til at se ulækre billeder, både fra operationen og Fredrik Boltes pralende Tinder-profil. Med danske undertekster. Tilladt for: 15.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 3. 'Min tykomentar'. Der kommer ingen ambulance, men mavesmerterne aftager langsomt. Fredrik Boltes laver knækbrødspizza, spiser kosttilskud og leger med Bosse i parken. Tiden går, og der er opfølgninger på sygehuset efter både et og to år. Han har tabt over 60 kilo fedt men også sit hår. Nu er spørgsmålet: skal han operere for at fjerne kødskørtet (overskydende hud) eller ej? Og hvad gør han med navlen? Vi kommer til at se ulækre billeder, både fra operationen og Fredrik Boltes pralende Tinder-profil. Med danske undertekster. Tilladt for: 15.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.