Da jazzlegenderne kom til Sverige (3:6)

När jazzlegenderna kom till Sverige |

DOKUMENTAR - Sæson: 1. Episode: 3. 'Da jazzlegenderne kom til Sverige'. Nogle af verdens førende jazzmusikere, såsom Quincy Jones, Don Cherry og Dexter Gordon, forlod USA og rejste til Sverige i 1950'erne, 60'erne og 70'erne. Flere blev og stiftede familie. Hvordan var det nye liv og modtagelsen, som musikerne fik i Sverige? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 3. 'Da jazzlegenderne kom til Sverige'. Nogle af verdens førende jazzmusikere, såsom Quincy Jones, Don Cherry og Dexter Gordon, forlod USA og rejste til Sverige i 1950'erne, 60'erne og 70'erne. Flere blev og stiftede familie. Hvordan var det nye liv og modtagelsen, som musikerne fik i Sverige? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.