Det røde imperium

Das Rote Imperium |

DOKUMENTAR - Episode: 3. 'Det røde imperium'. Den tredje del af dokumentaren rekonstruerer de sidste to årtier af USSR. Den revolutionære energi, som landet engang blev grundlagt med, så stadig ikke ud til at være fuldstændig opbrugt. Idealismen og patrioternes elan var der stadig, men også stagnation og smerte. Gorbatjov ville reformere imperiet med glasnost og perestrojka. Men alle redningsforsøg mislykkedes. I 1991 fandt sammenbruddet sted. Med danske undertekster. Instruktør: Jürgen Ast.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 3. 'Det røde imperium'. Den tredje del af dokumentaren rekonstruerer de sidste to årtier af USSR. Den revolutionære energi, som landet engang blev grundlagt med, så stadig ikke ud til at være fuldstændig opbrugt. Idealismen og patrioternes elan var der stadig, men også stagnation og smerte. Gorbatjov ville reformere imperiet med glasnost og perestrojka. Men alle redningsforsøg mislykkedes. I 1991 fandt sammenbruddet sted. Med danske undertekster. Instruktør: Jürgen Ast.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.