Og så rejser nogen sig og åbner vinduet

Und dann steht einer auf und öffnet das Fenster |

Den døende fotokunstner Karla har levet et intenst liv. Nu skal hun nå at løse en svær og vigtig opgave.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2022.

Karla er en stærk, sensuel og erfaren kvinde, der pludselig opdager, at hun er uhelbredeligt syg og kun har få måneder tilbage at leve i.

Hun har levet et intenst liv som bandfotograf og har derfor tilbragt det meste af sit liv i et hæsblæsende tempo på turneer, fyldt med joints og rock and roll. Nu hvor alvoren melder sig, vil hun på ingen måde møde sin skæbne med sentimentalitet.

Den hjælp, hun bliver tilbudt af den velmenende plejeassistent Fred, afviser hun entydigt. For Karla vil klare sig selv til det sidste og gør, hvad hun kan for at planlægge en værdi exit.

Men Fred er alenefar til den generte teenagedreng Phil, som har stor sans for poesi og kunst, og snart opdager Karla, at hun har en vigtig opgave at løse før hun dør: Hun er nødt til at hjælpe far og søn videre i deres liv.

Den unge Phil får lov at arkivere den døende fotokunstners mange koncertbilleder for eftertiden og møder i den forbindelse den ekstravagante Rona.

Efterhånden som Fred, Phil og Karla lærer hinanden bedre at kende, opstår der magiske venskaber på tværs af alder, liv og død. Mens far og søn nåede at tro, at de ville følge Karla i døden, viser det stik modsatte sig at være tilfældet, for Karla har lært dem at leve livet fuldt ud.


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Iris Berben, Godehard Giese, Claude Heinrich, Zoë Valks og Axel Werner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Enis Rotthoff, Bjørn Haneld, Astrid Ruppert og Till Endemann

RELATEREDE TV-TIPS