rtl-logo 31
×
Der Andere - Eine Familiegeschichte

Den anden - En familiehistorie

Der Andere |

  • Danske undertekster
© ZDF / Der Andere

Den anden (Der Anderere) - Interview med Jesper Christensen

Danske Jesper Christensen spiller hovedrollen som den aldrende Willi i 'Den anden'. Hør ham fortælle mere om filmen i dette interview.

Medvirkende

Jesper Christensen, Nama Traore, Milan Peschel, Katja Riemann m.fl. Skuespillere

Credits

Feo Aldag Instruktør

Programbeskrivelse

Den 75-årige Willi har et mildt sagt et anstrengt forhold til sin søn Stefan. Et skyldsspørgsmål fra fortiden truer med at splitte de to ad for stedse, men da Willi en dag tager den unge flygtning Nama fra Mali med hjem, tvinges de tre mænd til at se sig selv og deres livsvalg i øjnene.

’Der Andere – Eine familiengeschichte’ er den tredje film af forfatter og instruktør Feo Aldag, der har høstet anerkendelse for sine to forrige film ’Die Fremde’ og ’Zwischen Welten’ ved den tyske Berlinale for sit skarpe blik for universelle fortællinger og blide portrætter af menneskets rige indre liv.

I hovedrollen som den aldrende Willi ses danske Jesper Christensen, der har brilleret herhjemme såvel som udenlands, og i rollen som den uledsagede flygtningedreng Nama, finder vi det ubeskrevne blad Nama Traore, mens Willis voksne søn Stefan spilles af tyske Milan Peschel.
 

Galleri