rtl-logo 31
×
dramafilm i aften, zdf, tysk tdramafilm i aften, zdf, tysk tv, rosamunde pilcher, tv i aftenv, rosamunde pilcher, tv i aften

Hvor dit hjerte bor

Rosamunde Pilcher: Wo dein Herz wohnt // Travelling hopefully |

  • Danske undertekster
© ZDF / Rosamunde Pilcher: Wo dein Herz wohnt // Travelling hopefully

Medvirkende

Anna Herrmann, Jenz Atzorn og Marita Marschall. Skuespillere

Credits

Stefan Bühling. Instruktør

Programbeskrivelse

'Rosamunde Pilcher-filmserien'. Dramafilm. Tyskland 2018.
'Hvor dit hjerte bor'. Tirsdag aften kl. 20.15 på ZDF.

Helt ud af det blå får Lilli besked om, at hun har arvet et sommerhus i Cornwall. Det kommer som noget af en overraskelse, da hun som fireårig blev bortadopteret. Tiden er dog knap, hvis sommerhuset ikke skal ryge på auktion.

Lige så længe Lilli kan huske, har hun længdes efter at kende til sine biologiske ophav, og der går heller ikke længe, før Lilli har pakket sin taske.

Bill, Lillis forlovede, er knap så begejstret for hendes pludselige rejseplaner så tæt på deres bryllup, men hun forsikrer ham om, at hun når tilbage, inden brylluppet skal stå.

Men da Lilli ankommer til Cornwall, løber hun lige i armene på byens attraktive psykolog Ian Taylor, der hurtigt ser sit snit til at charmere sig ind på hende. Det viser sig, at Ian også har en interesse i sommerhuset, og at han som 14-årig arbejdede for Lillis mor – kun få år før hun af uvisse årsager døde. Som dagene skrider frem, dukker flere og flere af Lillis spæde barndomsminder op til overfladen. Ian tilbyder Lilli sin faglige hjælp til at få styr på sine minder, da Bill uanmeldt ankommer til byen. 

Lilli føler sig splittet mellem to verdenen. Skal hun lade fortiden ligge og tage med Bill hjem til Skotland og kigge fremad, eller skal hun fortsætte med at grave i sine rødder, uanset hvilke sandheder der måske venter hende? 

Galleri

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.