Forsvareren - Ravnens sang

Die Verteidigerin - Der Gesang des Raben |

DRAMA - 'Forsvareren - Ravnens sang'. Samuel Brunner har allerede siddet i fængsel i fem et halvt år for et drab, da det utilsigtede fund af liget frikender ham. Den erfarne offentlige forsvarer Anna Notrup ser en chance for en genoptage sagen. Samuel er selv skeptisk over hendes forslag. Anna forstår hurtigt hvorfor, da hun rekonstruerer sagen, og finder ud af hvordan den blev håndteret i den afsidesliggende landsby i Schwarzwald. Med danske undertekster. Instruktør: Mara Eibl-Eibesfeldt.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Forsvareren - Ravnens sang'. Samuel Brunner har allerede siddet i fængsel i fem et halvt år for et drab, da det utilsigtede fund af liget frikender ham. Den erfarne offentlige forsvarer Anna Notrup ser en chance for en genoptage sagen. Samuel er selv skeptisk over hendes forslag. Anna forstår hurtigt hvorfor, da hun rekonstruerer sagen, og finder ud af hvordan den blev håndteret i den afsidesliggende landsby i Schwarzwald. Med danske undertekster. Instruktør: Mara Eibl-Eibesfeldt.

Medvirkende

Martina Gedeck, Gustav Schmidt, Jörg Witte, Therese Hämer og Wolfgang Packhäuser m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Lorenz Dangel, Holly Fink, Carola Diekmann og Mara Eibl-Eibesfeldt

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.