Colette (1:1)

Colette |

DRAMA - Den unge kvinde Sidonie-Gabrielle Colette bliver i starten af 1900-tallet gift med den ældre succesforfatter Willy. Mødet med det vilde bohemeliv i Paris vender op og ned på Gabrielles liv. Hun skriver halvbiografiske bøger, som bliver udgivet under Willys navn. De bliver en succes, og det giver Gabrielle mod på at kæmpe for sin selvstændighed som kvinde og at blive forfatter under navnet Colette.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Den unge kvinde Sidonie-Gabrielle Colette bliver i starten af 1900-tallet gift med den ældre succesforfatter Willy. Mødet med det vilde bohemeliv i Paris vender op og ned på Gabrielles liv. Hun skriver halvbiografiske bøger, som bliver udgivet under Willys navn. De bliver en succes, og det giver Gabrielle mod på at kæmpe for sin selvstændighed som kvinde og at blive forfatter under navnet Colette.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.