Lotta og den glade fremtid

Lotta & die frohe Zukunft |

DRAMA - Lotta vil studere medicin og stå på egne ben. Men det er ikke så let som alenemor. Nu skal hun desuden indrette sig efter andre: studiet, de yngre medstuderende og bofællesskabet. Og det er ikke det eneste. For første gang har Lotta forelsket sig. Og det passer slet ikke ind i Lottas plan. Efter en roman af Annegret Held. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Lotta vil studere medicin og stå på egne ben. Men det er ikke så let som alenemor. Nu skal hun desuden indrette sig efter andre: studiet, de yngre medstuderende og bofællesskabet. Og det er ikke det eneste. For første gang har Lotta forelsket sig. Og det passer slet ikke ind i Lottas plan. Efter en roman af Annegret Held. Med danske undertekster.

Medvirkende

Josefine Preuß, Hanno Koffler, Oliver Stokowski, Frank Röth og Bernhard Piesk m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Oliver-Maximilian Kraus og Gero Weinreuter

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.