Juleschnitzlen

Das Weihnachtsschnitzel |

Wolfgang og Günthers venskab bliver sat på prøve i jagten på den julemand, der er stukket af med deres penge.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Juleschnitzlen'. Komedie. Tyskland 2022.
Onsdag aften kl. 20.15 på ARD.

De gode gamle venner Günther og Wolfgang beslutter at lukke den lille schnitzel-beværtning, de igennem en årrække har drevet sammen. Makkerparret orker ikke længere det opslidende arbejdsliv og vil gå på pension.

Men på deres sidste arbejdsdag, kort før juleaften, bliver de berøvet af en julemand, der stikker af med hele kassebeholdningen. Tyven må og skal findes, hvis julen skal reddes!

Medvirkende

Armin Rohde, Ludger Pistor, Therese Hämer, Christina Do Rego og Ramona Kunze-Libnow m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Markus Gartner, Stefan Bernheimer, Peter von Haller, Gabriele Graf og Katja Kittendorf m.fl.

Forklædt som julemænd begiver de to aparte venner sig ud på jagt efter røveren i det juletravle Dortmund. De inspicerer julemarkeder, stormagasiner og hospitaler i håb om at komme på sporet af røveren.

Men som tiden går – og de stadig ikke er på sporet af noget som helst – stiger presset på Wolfgang og Günther. Frustrationerne begynder snart at slide på de tyndslidte nerver, og sammenholdet bliver i den grad sat på prøve.

Er dette begyndelse på enden af venskabet mellem de to mangeårige venner, eller finder de to kammerater trods modgangen i sidste ende ud af, hvad der virkeligt tæller i livet – og i julen?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS