Min datter, Kreta og jeg

Meine Tochter, Kreta und ich |

Volker er historienørden og familiefaren, der er på vej til at gennemleve sin egen græske tragedie.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Fabian Hinrichs, Clara Vogt, Erika Marozsán, Dimitris Imellos og Deborah Kaufmann m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Karim Sebastian Elias, Hans Fromm, Karl Heinz Käfer og Nina Grosse

Programbeskrivelse

'Min datter, Kreta og jeg'. Dramafilm. Tyskland 2022.
Fredag aften kl. 20.15 på ARD.

Historieeksperten Volker (Fabian Hinrichs) har negligeret sin rolle som far for Daphne. Men han har sat sig for at gøre det godt igen og har inviteret teenagedatteren på en spændende rejse til fødestedet for europæisk kultur, Kreta!

På rejsen til øen med de mange drømmestrande må den fraskilte far dog hurtigt sande, at hans datters ide om en ferie ikke stemmer overens med hans egen ide om en kulturrejse.

Mens faren næsten uafbrudt taler om gamle guder, og rejsen nærmer sig sin afslutning, sker der dog noget, som gør ferien lidt mere spændende for Daphne. Hun støder ind i den charmerende bartender Dimitri.

Tredjehjulet hujer ikke Volker, men som skæbnens ironi vil det, finder en attraktiv kvinde, Barbara, snart interesse i den belæste turist. Et møde, der kunne betyde lykken for både far og datter, hvis ikke Barbara var forlovet med Manolis, Dimitris skinsyge onkel.

Snart bliver flirten noget farlig for Volker, og Kreta historiske strikse tradition for æresopretholdelse tvinger snart eksperten i græsk drama i skjul. Men pludselig er Daphne forsvundet.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS