rtl-logo 31
×

Livet er ikke en børnehave

Das Leben ist kein Kindergarten |

  • Danske undertekster
© ARD / Das Leben ist kein Kindergarten

Medvirkende

Oliver Wnuk, Meike Droste og Franziska Wulf. Skuespillere

Credits

Katja Benrath. Instruktør

Programbeskrivelse

Freddy og Juliana er gift og lever som mange andre par med børn og job ved siden af. Men hvor Juliana er den, der har skruet op for karrieren som børnelæge, der får tilbudt at lede børnekræftområdet, droppede Freddy ud af medicinstudiet og arbejder i stedet i en børnehave.

Her udfolder han sine egne pædagogiske ideer, ligesom han gør derhjemme i Konstanz, hvor han tager sig af børnene, mens Juliana gør karriere i Zurich. 

Juliana står overfor endnu et spring op ad karrierestigen med jobtilbuddet i Zurich og er klar til at flytte med familien, mens Freddy hellere vil blive derhjemme. Selvom hans ambitioner ikke er helt så store på jobfronten, har han alligevel fået mulighed for at gøre en forskel ved at bringe sine pædagogiske ideer til live i børnehaven.

Galleri

  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD

Samtidig dukker hans far op, som han ikke har set i 18 år, og teenagedatteren Zoe bliver taget for butikstyveri. Pludselig bliver hans ellers sorgløse liv vendt op og ned, og han er nødt til at se nye muligheder i sin egen krise.

Hvilket job er vigtigst: Jobbet på hjemmefronten eller karrieren ude? 

Det spørgsmål stiller den prisbelønnede instruktør Katja Benrath med sin tv-film debut, der som moderne familiekomedie på underholdende vis liner nutidens forskellige rollemodeller op, Hvad er lykken for den moderne familie og hvem er egentlig foran og hvem er bagud? 

Det dilemma viser filmen på charmerende vis, da det går op for Freddy og Juliana, at man ikke kan få det hele.