Rekviem for en ven

Requiem für einen Freund |

Hvad har en gammel kvittering at gøre med et korrupt boligmarked? Advokat Vernau forstår sammenhængen for sent, og da er han allerede i livsfare.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Jan Josef Liefers, Stefanie Stappenbeck, Elisabeth Schwarz, Carmen-Maja Antoni og August Zirner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Moritz Anton og Josef Rusnak

Programbeskrivelse

'Rekviem for en ven'. Krimifilm. Tyskland 2021.
Mandag aften kl. 20.15 på ZDF.

Advokat Joachim Vernaus får et tip om at dukke op på sit kontor midt om natten, fordi skattemyndighederne har fået interesse for en fire år gammel kvittering, der ligger i Vernaus arkiver.

Da Vernau ankommer, finder han skatteinspektør Harry Fischer, der tippede ham om kvitteringen, død på kontoret – han er blevet skudt. Hvad er det, der er så særligt ved denne kvittering, som blev udstedt i forbindelse med gæstfrihed?

Mere præcist er det en kvittering for en dyr middag, som Vernau nød med sin gamle ven, "Ku’damm-advokaten" Sebastian Marquardt.

Marquardt kan imidlertid heller ikke hjælpe Vernau, da han sidder i egne problemer til op over begge øre: Hans ægteskab med hustruen gennem mange år ligger i ruiner, han sidder i gæld, og hans nye elsker er også en af hans ansatte.

Vernau har selv nok at se til med en retssag for sin gamle mor, der er blevet offer for en ejendomshaj. Så da Marquardt pludselig forsvinder fra jordens overflade, bryder helvede løs.

Vernau og hans kollega undersøger sagen og finder ud af, at den nu døde skatteinspektør Fischer var på sporet af en korruptionssag og lyssky aftaler i Berlins boligmarked.

Deres undersøgelser går dog ikke ubemærket hen, og snart er Vernaus liv i fare.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS