Idræt er mit liv (1:4)

Idrotten är mitt liv |

LIVSSTIL - Sæson: 2. Episode: 1. 'Idræt er mit liv'. Alek Skovin er i SC-slutrunden i den svenske futsalliga, som den første døve futsalspiller nogensinde. Blanca Andersson fandt sig selv gennem MMA-træning. Inden sit livs første konkurrence træner hun hårdt med drengene i klubben. Nervøsiteten inden europacuppen i padel for døve bliver mere og mere tydelig for Emil Lindberg, der netop har fået nyheden om, at han er udtaget til landsholdet. Vi følger tre unge med tegnsprog, der investerer i en sportskarriere inden for deres områder inden for futsal, MMA og padel.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 2. Episode: 1. 'Idræt er mit liv'. Alek Skovin er i SC-slutrunden i den svenske futsalliga, som den første døve futsalspiller nogensinde. Blanca Andersson fandt sig selv gennem MMA-træning. Inden sit livs første konkurrence træner hun hårdt med drengene i klubben. Nervøsiteten inden europacuppen i padel for døve bliver mere og mere tydelig for Emil Lindberg, der netop har fået nyheden om, at han er udtaget til landsholdet. Vi følger tre unge med tegnsprog, der investerer i en sportskarriere inden for deres områder inden for futsal, MMA og padel.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.