Maddysten (9:10)

Bäst i köket |

LIVSSTIL - Otte af Sveriges mest madelskende familier konkurrerer om at blive Sveriges bedste madfamilie. Overdådige familiefestmåltider blandes med klassiske retter i en krydret kamp om titlen. Det er Nobel-uge, og juryen vil se, hvad familierne kan lave, når det kommer til et rigtigt luksusmåltid. Hvad ville de lave, hvis de var kokke på Nobelbanketten? Dommerne er: Tareq Taylor, Niklas Ekstedt og My Feldt. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Otte af Sveriges mest madelskende familier konkurrerer om at blive Sveriges bedste madfamilie. Overdådige familiefestmåltider blandes med klassiske retter i en krydret kamp om titlen. Det er Nobel-uge, og juryen vil se, hvad familierne kan lave, når det kommer til et rigtigt luksusmåltid. Hvad ville de lave, hvis de var kokke på Nobelbanketten? Dommerne er: Tareq Taylor, Niklas Ekstedt og My Feldt. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.