Grunge: En historie om musik og raseri (1:1)

Grunge - A History of Music and Rage |

KULTUR - 'Grunge: En historie om musik og raseri'. Det rebelske 1970'ere oplevede udviklingen af ¿¿grunge. Grunge bliver mere end en genre - det bliver en bevægelse bygget på ideen om umuligheden af ¿¿at leve i en verden uden at ændre den, om subkulturen som tilflugtssted og en afvisning af at indordne sig i samfundet. Men mellem 1991 og 1994 ser verden ud til at være vidne til de sidste dage med grunge. Hvad skete der egentlig med den oprørske kraft bag musikken? En film fortalt gennem flere af musikgenrens ildsjæle, bag kulisserne i grungens hjerte, Seattle.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Grunge: En historie om musik og raseri'. Det rebelske 1970'ere oplevede udviklingen af ¿¿grunge. Grunge bliver mere end en genre - det bliver en bevægelse bygget på ideen om umuligheden af ¿¿at leve i en verden uden at ændre den, om subkulturen som tilflugtssted og en afvisning af at indordne sig i samfundet. Men mellem 1991 og 1994 ser verden ud til at være vidne til de sidste dage med grunge. Hvad skete der egentlig med den oprørske kraft bag musikken? En film fortalt gennem flere af musikgenrens ildsjæle, bag kulisserne i grungens hjerte, Seattle.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.