rtl-logo 31
×
schlager, slager, schlagerchampions, ARD, tv, Florian silbereisen

Schlagerchampions

Schlagerchampions - Das große Fest der Besten |

© FOTO: ZDF/SCHLAGERCHAMPIONS

Schlagerchampions 2021

Storslået musikshow med Andrea Berg, Roland Kaiser, Sarah Lombardi og mange, mange flere.
schlager, slager, schlagerchampions, ARD, tv, Florian silbereisen

Medvirkende

Andrea Berg, Roland Kaiser, Sarah Lombardi, Pietro Lombardi, Giovanni Zarrella, Howard Carpendale, Ross Antony, m.fl. Gæster Florian Silbereisen Vært

Programbeskrivelse

Det er blevet den tid på året, hvor vi skal have danseskoene på og gøre os klar til kæmpefest med de største tyske musikstjerner.

'Schlagerchampions' er tilbage med Florian Silbereisen i værtsrollen, og der er dette år lagt op til noget ekstra spektakulært.

Den røde løber er nemlig rullet ud for de stjerner, der har gjort sig ekstra bemærket på grund af særprægede musiske resultater, originale ideer og nye trendskabelser.

Derfor kan vi glæde os til optrædener fra Andrea Berg, der i det seneste år blev aktuel med sit livelbum 'Mosaik – Die Arena Tour', og vi kan se frem til en at se Sarah Lombardi på scenen, hvor hun med garanti vil spille lidt fra sit kommende album, der kommer ud i senere i 2021.

Der er også plads til publikumsfavoritten Roland Kaiser og popprinsen Giovanni Zarrella, der sammen med Pietro Lombardi, Howard Carpendale, Ross Antony og mange, mange flere leverer skønne sange i et brag af et festshow.