rtl-logo 31
×
© SVT / VÅR TID ÄR NU

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi møder hos de danske seere med interesse i NabolandsKanalerne.

Hvad er NabolandsKanalerne?

NabolandsKanalerne er en fælles betegnelse for de største tv-kanaler fra vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland - dvs. SVT1, SVT2, NRK1, ZDF, ARD, TV2 Norge, TV4 Sverige.

Hvad kan man på nabolandskanalerne.dk?

Nabolandskanalerne.dk er et website, der har til formål at informere om programmerne på NabolandsKanalerne. Siden indeholder en tv-guide, redaktionelle tv-tips og artikler om programmer fra kanalerne samt de mest væsentlige kulturelle begivenheder i vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland.

Hvordan kan man se NabolandsKanalerne i Danmark?

Hvis du som seer i Danmark ønsker at have adgang til NabolandsKanalerne, skal du have et tv-abonnement hos en tv-distributør i Danmark. 
Udvalget af NabolandsKanalerne afhænger af den enkelte tv-distributørs udbud. Størstedelen af tv-distributørerne har dog mange nabolandskanaler i grundpakken.

Hvordan får man de danske undertekster?

De danske undertekster fås hos følgende tv-distributører: YouSee, Stofa, Waoo!, Boxer og hos mange lokale antenne- og boligforeninger. 

Hvordan slår jeg underteksterne til og fra?

Det varierer fra tv-distributør til tv-distributør, hvordan de danske undertekster kommer frem på din tv-skærm, alt afhængig af hvordan din tv-distributør har indstillet sine systemer. 
Hos langt de fleste tv-distributører kommer de danske undertekster dog helt automatisk frem på din skærm, når du slår over på et program, der sendes med danske undertekster. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det være nødvendigt for dig at aktivere dem via dit tv, tekst-tv eller på en helt tredje måde, som er specifik for din tv-distributør. Du kan se hvilke programmer der sendes med danske undertekster i vores tv-guide.
Hvis du oplever problemer med at få underteksterne frem på dit tv, så råder vi dig til at tage kontakt til din tv-distributør, som kan hjælpe dig videre herfra.

Kan man se NabolandsKanalerne på andre måder end på almindeligt flow-tv?

Hvilke platforme og måder du kan se NabolandsKanalernes programmer på, afhænger af din tv-distributør og de tjenester, som den udbyder. Udover almindeligt flow-tv, så tilbyder nogle tv-distributører fx en arkiv- eller catch up-tjeneste, hvor udvalgte udsendelser og/eller kanaler ligger tilgængelige for streaming.
Hvis du er i tvivl om hvilke tjenester, din tv-distributør udbyder, så kan du altid gå ind på deres website og læse mere om deres produkter eller tage direkte kontakt via kundeservice.

Verdens bedste serier er allerede i din tv-pakke

Vores tyske, norske og svenske naboer producerer nogle af verdens bedste tv-serier. Vi taler om dem, der flytter grænserne for, hvad tv-serien kan som genre, og om dem, der vinder internationale priser.

Se tema