Økonomikontoret

Ekonomibyrån |

SVERIGE - Sæson: 7. Episode: 17. 'Økonomikontoret'. Hvor meget man har på kontoen eller hvad man tjener er for nogle næsten tabu-emner at tale åbent om, mens det for andre er noget, man gerne deler med sig af. Mindre følsomt synes det at være at vise sin økonomi med statusmarkører som dyre biler, eksklusive ure eller stilfuldt tøj. Hvordan har statusmarkørerne ændret sig over tid? Og er det ikke stadig lidt mere tilladt at prale med sine penge i dag end det har været tidligere? I studiet: Kristofer Andersson, journalist, Isabella Löwengrip, podcaster og iværksætter og Daniel Waldenström, professor i nationaløkonomi. Vært: Carolina Neurath Bengtsson. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 7. Episode: 17. 'Økonomikontoret'. Hvor meget man har på kontoen eller hvad man tjener er for nogle næsten tabu-emner at tale åbent om, mens det for andre er noget, man gerne deler med sig af. Mindre følsomt synes det at være at vise sin økonomi med statusmarkører som dyre biler, eksklusive ure eller stilfuldt tøj. Hvordan har statusmarkørerne ændret sig over tid? Og er det ikke stadig lidt mere tilladt at prale med sine penge i dag end det har været tidligere? I studiet: Kristofer Andersson, journalist, Isabella Löwengrip, podcaster og iværksætter og Daniel Waldenström, professor i nationaløkonomi. Vært: Carolina Neurath Bengtsson. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.