rtl-logo 31
×
Exit 2

Exit 2 (1:8)

Exit 2: Alle har noe på noen |

  • Danske undertekster
© NRK1 / Exit 2: Alle har noe på noen

Premiere

EXIT ll

Endnu flere vanvittige hverdagsscener med Norges værste rigmænd.

Medvirkende

Pål Sverre Hagen, Agnes Kittelsen og Tobias Santel Skuespillere

Credits

Øystein Karlsen. Instruktør

Programbeskrivelse

Serien, der skabte et ramaskrig i hjemlandet efter sin første sæson, er nu tilbage med endnu flere vanvittige scener.

'Exit' er skildringen af fire rigmænds liv. Fire rigmænd, der konstant leder efter det næste sus, hvad end det er ved at være deres koner utro, ved at afslutte lyssky handler eller ved at indtage delikatesser og narko til titusindvis af kroner.

Se serien, når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense begge film fra start til slut.

Serien er den dramatiserede udlægning af fortællinger fra det faktiske finansmiljø i Oslo og baserer sig altså på sande historier fra nyrige mænd, der lod sig interviewe om deres hverdag af skaberne bag serien.

Læs også om baggrunden for den populære serie: Exit sæson ll

Efter første sæson henvendte en del kvinder sig til instruktørerne. De ville gerne berette om deres side af historien og om, hvad de havde oplevet i forhold med afstumpede rigmænd.

Derfor hører vi om endnu flere vilde scener med de fire pengegrise Adam, Jeppe, William og Henrik i sæson 2, men vi får samtidig også mere at vide om deres partnere, og hvordan deres liv ændrer sig i takt med deres sociopatiske mænds op- og nedture.

I sæsonens første afsnit ønsker drengene at investere penge i en ulden insidehandel. Adam holder øje med sin eks, der er begyndt at afpresse Henrik. Samtidig er William begyndt at savne sin au-pair.

Galleri

Episode 1 og 2 sendes kort efter hinanden kun afbrudt af 23-nyhederne. Følg serien fire søndage i marts, eller find den i streaming- eller catch-up-universer hos flere tv-udbydere.