rtl-logo 31
×

Tonio & Julia

Tonio & Julia - Mut zu leben |

  • Danske undertekster
© ZDF / Tonio & Julia - Mut zu leben

Medvirkende

Oona Devi Liebich, Maximilian Grill og Charlotte Schwab m.fl. Skuespillere

Credits

Irina Popow. Instruktør

Programbeskrivelse

Den erfarne familieterapeut Julia står overfor nye udfordringer, da hun skal træffe et afgørende valg, i denne nye fritstående film i rækken om hende og præsten Tonio. 

Det er ikke længere til at feje ind ud gulvtæppet, at Julia føler sig splittet imellem sin nære ven præsten Tonio og kollegaen Felix. Det er tid til at træffe et valg.

Samtidig står Tonia i et alvorligt dilemma, for skal han opgive sit præstekald? De søger begge indre afklaring.

Galleri

  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF

Samtidig ønsker Julia at hjælpe den unge Marthe, en kvinde, der opsøgte Julias professionelle rådgivning, efter at have aborteret. Marthe udviste stor styrke og fandt tilbage til livsglæden, oplevede først glæden ved at blive gravid igen, men kort efter også tabet af et barn for anden gang. 

Marthe isolerer sig mere og mere. Ikke engang hendes mand Alexander, kan komme hende nær, og han frygter, at Marthe vil forlade ham. 

Nu er det for alvor Julias opgave, at nå ind til Marthe og hjælpe hende gennem krisen. Det har afgørende betydning for Marthe og Alexanders fremtid. 

De dramatiske bølger går også højt i Julias privatliv, hvor hun skal redde trådene ud mellem de to mænd Felix og Tonio, og vælge en vej at gå, før det er for sent. 

Når alt ser ud til at være sværest, får Julia hjælp fra en uventet side – af alle mennesker ser det nemlig ud til, at Julias mor Moni, forstår sin datter og er klar med hjælpende råd. Også hun ønsker, at Julia træffer den rette beslutning.