rtl-logo 31
×

Ku'damm 63 (1:3)

Ku'damm 63 |

  • Danske undertekster
© ZDF / Ku'damm 63

Premiere

Ku'damm 63 // Trailer

Fortsættelsen af den fremragende serie om de tre unge kvinder fra Kurfürstendamm i midten af det tyvende århundredes store samfundsomvæltninger.

Medvirkende

Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen og Maria Ehrich m.fl. Skuespillere

Credits

Sabine Bernardi. Instruktør

Programbeskrivelse

En berlinerkrønike med stilfulde billeder, der viser en historisk periode med dramatikkens fineste virkemidler:

Se serien, når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense serien fra start til slut.

'Ku'damm 63' er fortsættelsen af det fremragende serie om de tre unge kvinder fra Berlins Kurfürstendamm, om deres op- og nedture og deres møde med de historiske perioder i midten af det tyvende århundredes store samfundsomvæltninger.

De tre søstre Monika, Helga og Eva må fortsat kæmpe med tidens sociale begrænsninger og med deres personlige kærlighedsliv dunkle historier.

Helga må i nødens time overtage den daglige drift af familiens danseskole, da deres mor Caterina bliver kørt ned og må komme sig på hospitalet. Oven på erkendelsen af sin mands homoseksualitet vokser nye følelser frem inde i hende.

Galleri

  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF

Samtidig er Monika entusiastisk for tidens nye musik, og hun ser nye muligheder for sin sangkarriere. Men da hun mister sit ufødte barn, falder hun i en dyb sorg og begynder at søge nye veje med sin karriere.

Den mindste søster Eva bekender for moren, at det var hendes mand, der var skyld i, at familien måtte finde hende liggende i koma på hospitalet. Eva ønsker hævn over sin gerningsmand, men Caterina deler ikke sin datter frigjorte syn på ægteskab.