rtl-logo 31
×

Bjergvagten

Die Bergretter: Winterkind |

  • Danske undertekster
© ZDF / Die Bergretter: Winterkind

Medvirkende

Sebastian Ströbel, Markus Brandl og Luise Bähr. Skuespillere

Credits

Jorgo Papavassiliou. Instruktør

Programbeskrivelse

Kærlighedsdrama i bjergene. To tvillinger elsker den samme kvinde og da den ene venter barn med hende, begår den anden selvmord. Pludselig kæmper alle for deres liv i bjergene.

Tvillingerne Simon og David Tauber har været uadskillelige hele livet. Indtil David kommer hjem fra en lang rejse og alting har ændret sig. Hans store kærlighed Jana, som lovede at vente på ham, er i stedet faldet for hans bror, som hun ovenikøbet venter barn med. 

Fuld af sorg tager David sit eget liv, og drengenes far bebrejder Jana, som han mener er skyld i sønnens selvmord. Efter begravelsen tager Jana langt op i bjergene helt alene. Simon er ude af sig selv af bekymring, og da han endelig finder hende i bjergene, har hun alvorlige kramper, og fødslen er gået i gang. Hendes tilstand bliver værre og værre efter hun har født deres barn, og Simon ser sig nødsaget til at efterlade hende og deres nyfødte for at hente hjælp. Men på vej ned kommer han ud for en ulykke. Han bliver fundet af Markus Kofler, som sammen med et hold redningsfolk redder hans liv. Men først da de er kommet frem til hospitalet går det op for dem, at Simon ikke var alene i bjergene.

Et kapløb med tiden starter, da Markus trodser stormvejret for at tage ud og lede efter Jana og babyen, som bliver mere og mere svage. 

Galleri