rtl-logo 31
×

Ammestuen – lykke eller depression? (1:6)

Amningsrummet |

  • Danske undertekster
© SVT1 / Amningsrummet

Premiere

Medvirkende

Alida Morberg, Liv Mjönes og Madeleine Martin. Skuespillere

Credits

Caroline Ringsk og Ferrada-Noli. Instruktør

Programbeskrivelse

Den svenske dramaserie ’Ammestuen – lykke eller depression’, henter sin kraft i humoren, som gør alvorlige emner som lykke versus depression tilgængelige. 

Vi følger den unge kvinde Vera, som bor i Stockholm sammen med sin elskede mand Simon, deres femårige datter Fredrika og deres sødeste baby Marta.

Se serien når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense serien fra start til slut.

Vera arbejder som tv-producent, og elsker det, hun har en håndfuld skønne venner og et hus i skærgården. Alt ser godt ud på overfladen. 

I teorien er hun altså lykkelig. Men i praksis er virkeligheden en hel anden. I hendes indre er tomheden begyndt at trænge sig på og et gnavende mørke lader til at være flyttet ind et sted i hendes bryst.  

’Ammestuen – lykke og depression’ er en ægte 2020’er-serie, hvor modløshed, forfald og depression trives side om side med velstand og tårnhøje forventninger til succes og lykke. De stakkels velstillede kvinder, der har alt … 

Galleri

  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT
  • © SVT
Med varme og humor handler serien om at forsøge at være hel som menneske, selvom man skal leve op til en hel pallette af forventninger til kvinde- eller manderollen. Det handler om børn, som har det skønt og om deres mødre, som har det elendigt. Og om ønsket om venskaber, som kan redde en fra alt – og måske endda gør det.

Serien er skrevet og instrueret af den svenske forfatter, skribent og instruktør Caroline Ringskog Ferrada-Noli, som debuterede med romanen ’Naturen’ i 2009 og siden 2012 også har stået bag podcasten ’En varg söker sin pod’ sammen med kollegaen Liv Strömquist.