31
×
Stian står akavet foran en seng, hvor en kvinde, han har haft et one-night stand med ligger. De to kommentatorer sidder i boksen og kommenterer forløbet.

Match (1:10)

Match |

  • Danske undertekster
© NRK1 / Match

Premiere

Medvirkende

Herbert Nordrum, Martin Lund, Fredrik Steen, Eline Grødal m.fl. Skuespillere

Credits

Martin Lund, Liv Karin Dahlstrøm Instruktør Martin Lund, Thorkild Schrumpf Forfatter

Programbeskrivelse

Stian er midten af 20’erne og har de helt almindelige problemer, folk har i midten af 20’erne: Han ønsker sig en kæreste, han vil have et godt forhold til vennerne og gøre sine forældre stolte.

Alligevel er hans liv alt andet end almindeligt: To sportskommentatorer sidder nemlig og kommenterer og analyserer alt, han foretager sig.

Stian kan ikke se dem, men de kan se ham. Kommentatorerne snakker taktik, præstationer og forsøger at forudse fejlagtige beslutninger, inden han går dem i møde.

De jubler, når det lykkes ham, og fortvivler, når det går galt. Også selvom det er ting, der sker for absolut de fleste! Undervejs kommer en række eksperter forbi kommentatorernes boks og giver deres besyv om Stian og hans præstationer – akkurat som i et rigtigt tv-studie.
Det er det vidunderligt skøre koncept og plot for NRKs nye komedieserie ’Match’.

Voksenudgave af anerkendt børneserie

Serien er noget så sjældent som en voksenudgave af en børneserie, nemlig serien ’Kampen’ fra 2013, som sidenhen er solgt til hele 40 lande med tre versioner, eller ”remakes”, på andre sprog.

Der er dog garanti for at kvaliteten fra ’Kampen’ fortsætter ind i ’Match’. Begge serier er nemlig skabt og instrueret af samme mand, Martin Lund, som også spiller en af de to kommentatorer.

I første omgang er der lavet to sæsoner, hver på 10 episoder á 14 minutter. Perfekt til hvis du har brug for en lille lattervækkende hors d'oeuvre.

Første afsnit

I første afstnit skal Stian hente sine sidste ting i ekskærestens lejlighed. Sidst de så hinanden var det alt andet end hyggeligt, men Stian håber det er glemt, og at han måske kan få en ny chance...