rtl-logo 31
×
ARD Filmdebut: Bliv ved, Sanssouci

ARD Filmdebut: Bliv ved, Sanssouci (8:12)

Weitermachen Sanssouci |

  • Danske undertekster
© ARD / Weitermachen Sanssouci

Medvirkende

Sarah Ralfs, Sophie Rois og Philipp Hauß m.fl. Skuespillere

Credits

Max Linz. Instruktør

Programbeskrivelse

'ARD Filmdebut: Bliv ved, Sanssouci'. Komedie. Tyskland 2019.
Tirsdag aften kl. 00.50 på ARD.

Klimaforsker Phoebe Phaidon har fået en stilling som underviser i simuleringsstudier på Institut for Kybernetik ved Berlin Universitet. Instituttet er nedlukningstruet efter mangel på succesfulde forskningsresultater.

Se ARD's debutfilm, når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense en eller flere film fra start til slut.

Lederen af instituttet Brenda Berger vil gøre alt for at imponere universitetsstyrelsen og har engageret sig i et eksternt finansieret forskningsprojekt, der skal simulere klimaforandringer ved hjælp af virtual reality.

Forskningen er et langt stykke hen ad vejen en farce, ikke mindst da en virksomhedskonsulent kommer med ombord for at coache instituttets medarbejdere, og det går op for Phoebe, at der er mere forretning end forskning på færde.

Men så bliver de simulerede klimaforandringer pludselig til virkelighed, og dommedag truer mere end universitetsstyrelsens dom.

Universitetssatiren, der var med på Berlinalen i 2019, sætter forskning på spidsen. Hvad skal vi frygte mest: dommedag eller uvidenskabelig forskning?

Det spørgsmål rejser instruktør og medmanuskriptforfatter Max Linz i sin satiriske filmfortælling om forskere på det fiktive universitet, der er mere i lommen på virksomhederne, end de har videnskab i lommerne. 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Galleri

  • © ARD/Weitermachen Sanssouci
  • © ARD/Weitermachen Sanssouci
  • © ARD/Weitermachen Sanssouci
  • © ARD/Weitermachen Sanssouci