rtl-logo 31
×
Familien

Bonusfamilien (1+2)

Bonusfamilie |

  • Danske undertekster
© ARD / Bonusfamilie

Premiere

Medvirkende

Maxine Kazis, Anna Schäfer og Inez Björg David. Skuespillere

Credits

Isabel Braak. Instruktør

Programbeskrivelse

Det oprindelige komediedrama på SVT er skabt af ægteparret Clara og Felix Herngren (sidstnævnte er bedst kendt som instruktøren bag 'Den hundredeårige mand, der kravlede ud af vinduet og forsvandt'). Men nu har Das Erste lavet en tysk version af den populære serie.  

Lisa og Patrick er et lykkeligt par, som gerne vil starte familie sammen. Der er bare den hage, at de begge allerede har en familie med tidligere partnere, Martin og Katja. De to skal på bedst mulig vis integreres i deres nye og lidt komplicerede familiestruktur.

Skilsmissebørnenes tid er delt lige mellem de adskilte forældre - en uge med mor og den næste uge med far. Men det er selvfølgelig ikke ligeså idyllisk, som det lyder, at leve i en sammensat ’bonusfamilie’.

For eksempel skal Patricks søn, den høflige og reserverede William, dele et værelse med sin jævnaldrende bonussøskende Eddie, som ikke spilder chancen for at vise sin nye bonusbror og bonusfar, hvad han synes om dem: ingenting!

FOTO: ARD/BONUSFAMILIEN.

I første afsnit sættes Lisa og Patriks forhold på prøve, da Lisa foreslår en fælles fødselsdagsfest for bonusbørnene i det nye hjem. Hverken Patrik eller deres respektive ekser, Katja og Martin, synes særligt om det.

Det ender i en situation fyldt med jalousi og bitterhed. Hvordan gør man alle tilfredse i en bonusfamilie?

Det oprindelige komediedrama på SVT er baseret på ægteparret Clara og Felix Herngrens egne erfaringer. De er nemlig selv forældre til en stor flok børn og bonusbørn.

Galleri