rtl-logo 31
×

Hemmeligheden om de dødes skov (1:3)

Das Geheimnis des Totenwaldes |

  • Danske undertekster
© ARD / Das Geheimnis des Totenwaldes

Premiere

Hemmeligheden om de dødes skov // Trailer

Storslået krimiserie om brutale dobbeltmord, hemmelighedsfulde skove og mysteriet om en politimands forsvundne søster.

Medvirkende

Matthias Brandt, Karoline Schuch og Silke Bodenbender m.fl. Skuespillere

Credits

Sven Bohse. Instruktør

Programbeskrivelse

’Hemmeligheden om de dødes skov’ bygger på de virkelige dobbeltmord i Göhrde-statsskov i Niedersachsen, som fandt sted i sommeren 1989. En sensationel mordsag der skabte frygt i hele Vesttyskland og i dag betragtes som en af Tysklands mest spektakulære straffesager. 

I de store skove, nær den lille by Weesenburg i Niedersachsen indfinder frygten sig i sommeren 1989. 

Se serien når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense serien fra start til slut.

To elskende findes myrdet kort efter hinanden, men selv da endnu et dobbeltmord finder sted i skovområdet, passerer sagen næsten ubemærket for politiet – måske i ren og skær overvældelse, men til stor frygt og frustration hos lokalbefolkningen. 

I et nærliggende politidistrikt, Hamborg, udnævnes Thomas Bethge til ny LKA-chef. Det er en fortjent forfremmelse for den samvittighedsfulde og betjent, men sideløbende med glæden over forfremmelsen, tynges Bethge af bekymringer for sin søster Barbara.

Hun bor i den hjemsøgte landsby Weesenburg, men plages også af personlige problemer. Hendes mand er rejst, nu søger hun trøst i alkoholen, og selvom familien forsøger at støtte den skrøbelige kvinde, hober håbløsheden sig op. 

Galleri

  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD
  • © ARD

Da Barbara en dag er forsvundet, står Bethge overfor sit livs sværeste opgave: Han vil finde sin søster, men som chef i Hamburg-politikreds har han ikke lov til at efterforske politiets sager i Niedersachsen.

Trods stor modstand efterforsker Thomas Bethge sagen i det skjulte gennem næsten tre årtier og først som pensioneret politimand lykkes det ham at pågribe den mystiske seriemorder. 

Slå over på ARD, og få hele historien. Miniserien i tre afsnit sendes den 2., 5. og 9. december kl. 20.15 på ARD, med danske undertekster. 

Den 9. december afslutter ARD fortællingen med en dokumentar om den sande historie, som danner grundlag for miniserien.

Læs mere om 'Hemmeligheden om de dødes skov' her.