rtl-logo 31
×

Babylon Berlin (1-3:12)

Babylon Berlin |

  • Danske undertekster
© ARD / Babylon Berlin

Premiere

Babylon Berlin III // Trailer

Den længe ventede tredje sæson af succesen ’Babylon Berlin’ har premiere med hele tre afsnit i træk på ARD.

Medvirkende

Volker Bruch, Liv Lisa Fries og Leonie Benesch. Skuespillere

Credits

Tom Tykwer, Achim von Borries og Hendrik Handloegt Instruktør

Programbeskrivelse

’Babylon Berlin’ vender tilbage! Tredje sæson af den historiske krimi, med det største budget for en ikke-engelsksproget serie nogensinde, har nu premiere på ARD. 

Serien, der foregår i mellemkrigstidens Tyskland, er en massiv seersucces og en produktion af dimensioner.  

På den ene side viser serien en social side af Berlin, som festbyen med buldrende natklubber, musikere, sangere, transvestitter i dans og en mafia, der producerer pornofilm. På den anden side viser serien den politiske konflikt i den stadig unge Weimar republik, hvor partier og fraktioner bliver til paramilitære organisationer der kæmper mod systemet. 

Se afsnit når du vil

Husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester. Undersøg, om dette gælder din distributør, hvis du vil se eller gense afsnit fra start til slut.

Seriens er baseret på Volker Kutschers romaner, og med tredje sæson er vi nået til 'Den stumme død', efterfølgeren til 'Den våde fisk', som sæson 1 og 2 er baseret på.

Sæson 3 bliver på alle måder en opfølger på det foregående, vi er nået til efteråret 1929, de personlige konflikter optrappes og de historiske begivenheder kommer fortsat til at være omdrejningspunktet. 

Heldigvis byder den nye sæson på et gensyn med Gereon Rath og Charlotte Ritter og flere af seriens andre kendte ansigter.

Galleri

  • © ARD / Babylon Berlin
  • © ARD / Babylon Berlin
  • © ARD / Babylon Berlin
  • © ARD / Babylon Berlin
  • © ARD / Babylon Berlin

Våbenfabrikanten Alfred Nyssen, Charlottes barndomsven Greta Overbeck og 'armenieren' Edgar, der ejer Moka Efti, vender også alle tilbage. Blandt de nytilkomne skuespillere ses blandt andre Ronald Zehrfeld, der er kendt fra 'Polizeiruf 110' og succesfilmen 'Der Staat Gegen Fritz Bauer' i en central rolle. 

Hele sæsonen vises på to uger

Premiereaftenen byder på hele tre afsnit fra kl. 20.15 på ARD. Her skal vi både følge Gereon Rath, det bliver kaldt ud til et gerningssted i et filmstudie, hvor en skuespiller falder død om under en optagelse, og være med på sidelinjen, når Charlotte Ritter skal til den længe ventede eksamen for at blive detektiv. 

Tredje sæson indeholder 12 afsnit som alle sendes på ARD i løbet af to uger, naturligvis med danske undertekster. 

1.-3. afsnit sendes søndag d. 11. oktober kl. 20.15 på ARD
4.-6. afsnit sendes onsdag d. 14. oktober kl. 20.15 på ARD
7.-8. afsnit sendes torsdag d. 15. oktober kl. 20.15 på ARD
9.-10. afsnit sendes onsdag d. 21. oktober kl. 20.15 på ARD
11.-12. afsnit sendes torsdag d. 22. oktober kl. 20.15 på ARD