rtl-logo 31
×
krimi, serie, friesland, zdf, tv

Friesland

Friesland: Haifischbecken |

  • Danske undertekster
© ZDF / Friesland: Haifischbecken

Medvirkende

Maxim Mehmet, Sophie Dal og Theresa Underberg. Skuespillere

Credits

Thomas Durchschlag. Instruktør

Programbeskrivelse

Da liget af en indflydelsesrig forretningsmand bliver fundet, er det ikke motiver, der mangler. Men spørgsmålet er, om chefdetektiven Brochhorst kan nå at samle brikkerne, inden det er for sent.

Johann Waal er manden bag et stort investeringsselskab, Friesland Valley, der satser benhårdt på den digitale fremtid og dens mange produkter. Da Waal ankommer til byen, er det i anledningen af et betydningsfuldt branche-event, og det er selvfølgelig chefdetektiven Brockhorst, der skal sørge for eskorten. En smal sag for Brockhorst - men det er kun lige indtil Waal forsvinder som dug for solen. 

Han er sidst spottet på sit hotel, men alle hans ting er efterladt på hotelværelset. Det går snart op for Brockhorst og hans team, at det ikke kun er Waal, der er forsvundet. Det gælder nemlig også den store investeringssum, som den lokale iværksætter-enke Vera Tillich har kastet efter Waals seneste projekt.

Da de kort tid efter finder Waals lig, hober spørgsmål og de mange mistænkte sig op. For hvem kunne finde på at tage livet af forretningsmanden Waal? Den rivaliserende start-up-grundlægger Nalte Tillich, den indædte Friesland Valley-modstander Rieke Holsten eller måske Waals egen forretningspartner Grit Larson?

Galleri