rtl-logo 31
×
Eftertænksom

Fjällbackamordene (1:5)

Fjällbackamorden: I betraktarens öga |

  • Danske undertekster
© SVT1 / Fjällbackamorden: I betraktarens öga

Fjällbackamordene // Trailer

Filmatisering af Camilla Läckbergs romanserie om forfatteren Erica i fiskerbyen Fjällbacka.

Medvirkende

Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter og Lennart Skuespillere

Credits

Jörgen Bergmark. Instruktør

Programbeskrivelse

Camilla Läckberg har med sine populære romaner præsenteret læserne for sit eget fødested – hun er nemlig født og opvokset i den idylliske fiskerby Fjällbacka på vestkysten, hvor krimiserien ’Fjällbackamordene’ finder sted.

Trofaste Läckberg-læsere har allerede stiftet bekendtskab med hovedpersonerne Erica og hendes mand Patrick. Patrick er den systematiske politimand, og Erica er den undvigende forfatter, som ikke kan lade være med at stikke næsen i farlige sager.

Galleri

  • © SVT / Fjällbackamordene
  • © SVT / Fjällbackamordene
  • © SVT / Fjällbackamordene
  • © SVT / Fjällbackamordene
  • © SVT / Fjällbackamordene

’Fjällbackamordene’ er en samproduktion af SVT, Tre Vänner og Nordisk Film. Serien er baseret på Läckbergs originale manuskript og er skrevet af en række kvindelige svenske manuskriptforfattere, hvor Läckberg selv har været involveret i hele skriveprocessen.
 
Del 1:
Erica og Patrick løser mordgåder – og forbrydelser fra fortiden flyder op til overfladen i fiskerbyen. Ericas søster Anna er på besøg i dagene hvor TV-programmet ’Antik i Kubik’ indspiller et afsnit på slottet i Fjällbacka.

Anna finder en bevidstløs mand låst inde i sin bil, og dagen efter findes en mand myrdet på slottet. Det maleri, som den myrdede mand skulle have vurderet i TV-programmet, bliver fundet blandt Annas ejendele.

Pludselig er Anna mistænkt for mord, og Erica gør alt for at bevise sin søsters uskyld.