rtl-logo 31
×
Datteren, der forsvandt

Datteren, der forsvandt (3+4:6)

Die verlorene Tochter: Lügen |

  • Danske undertekster
© ZDF / Die verlorene Tochter: Lügen

Medvirkende

Henriette Confurius, Götz Schubert m.fl. Skuespillere

Credits

Kai Wessel. Instruktør

Programbeskrivelse

Episode 3:

Isa fortæller politiet, at hun har mistet hukommelsen og derfor ikke ved, hvor hun har været de sidste 10 år. Men taler hun sandt? Og hvis hun ikke gør: Hvorfor lyver hun?

Jenny, Isas barndomsveninde, forsøger at vække minderne om Isa til live ved at besøge ulykkesstedet og tage billeder. Nu mistænker hun sin mand Robert for at have en finger med i spillet - han var nemlig sammen med Isa på den skæbnesvangre nat.

Isa selv indser, at hendes situation bliver værre og værre: Hun hører stemmer og mener, at hendes yngre selv advarer hende mod at tage tilbage til hjembyen og von Gems-familien.

Isa kan mærke, at hun først kan finde fred, når hun finder ud af, hvad der virkelig skete på sommernatten for ti år siden – men der er andre i byen, som absolut ikke ønsker, at den rigtige historie skal komme frem.

Episode 4:

Isa slap lige akkurat fra døden, og hun begynder nu at undre sig mere og mere over, hvad det var der gjorde, at nogle ønskede hende død.

Robert Wulffs far, Peter, er sagens efterforsker. Han mener, at Isa må have opholdt sig i Frankrig de sidste år. Det viser sig nemlig, at Isa har en fransk identitet: en forlovet Charlotte…

I mellemtiden er Roberts gamle følelser for Isa begyndt at spire. Og Isa kan også mærke, at hun føler for mere end bare et venskab til Robert. Men hvad de ikke ved er, at Jenny længe har været bevidst om disse følelser.

Sigrid, Isas mor, indrømmer, at hun har en finger med i datterens forsvinden…

Galleri

  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF