rtl-logo 31
×
Klara, Felicia og Amie

Eagles (1:8)

Eagles: Homecoming |

  • Danske undertekster
© SVT1 / Eagles: Homecoming

Premiere

Eagles // Trailer

Talent og følgere er ikke altid nok, når man skal passe ind i en ny by.

Credits

David Reiss-Andersen. Instruktør

Programbeskrivelse

Ungdomsserierne blomstrer frem på de nordiske kanaler disse år, og SVT har dette efterår premiere på den samtidsnære serie ’Eagles’.

Hvis man skal være med på beatet, skal man tage – man kan ikke vente på at få. Dette er en af omdrejningspunkterne i denne serie om den konkurrenceorienterede ungdom.
 
Influenceren Felicia og hendes bror, hockeytalentet Elias, flytter under drastiske forhold fra Boston til deres fars svenske hjemby Oskarshamn.

De to søskende starter på byens gymnasie, og lynhurtigt udfordrer de det allerede eksisterende hierarki på skolen. Den slags kan komplicere en del.

FOTO: SVT/EAGLES
Felicia bliver veninder med Amie, mens Elias forsøger at gøre sig til på hockeyholdet.

Hockeyholdets store stjerne er Ludvig, og han krydser ikke kun veje med Elias, men også med Felicia, der bliver voldsomt interesseret i ham.

Kærlighed, rivalitet og venskaber gennemsyrer de unges hverdag, men alting er ikke lige let, når familie, fame og fester også skal være en del af ens liv.
 
Se de fire første afsnit d. 24. august og de fire sidste d. 31., hvor Felicias brud med veninden Klara udløser konsekvenser, som ingen var forberedt på.

Galleri