rtl-logo 31
×
Helene Fischer står på en scene og optræder i duet med en sangerinde.

Helene Fischer Show

Die Helene Fischer Show |

  • Danske undertekster
© ZDF / Die Helene Fischer Show

Medvirkende

James Blunt, Vanessa Mai, The Kelly Family m.fl. Gæster Helene Fischer Vært

Programbeskrivelse

Helene Fischer præsenterer igen i år et gigantisk show på 1. juledag med tyske og internationale gæster. Det bliver et festfyrværkeri af en aften, der kommer til at stå i de fængende melodier og de store følelsers tegn.

Der er sørget for et ekstraordinært varieret program med en blanding af Fischers egen musik, gæstemusikere, artistiske optrædener og storslåede musicalindslag.

Med sig har hun bl.a. den britiske sangskriver, James Blunt, kendt fra storhittet ’You’re Beautiful’, musikikoner fra Tyskland såsom sangerne og sangerinderne Vanessa Mai, Barbara Schöneberger og Max Giesinger, samt bands som The Baseballs og The Kelly Family.

For at det ikke skal være nok, får showet også ensembleoptrædener fra musicalene ’Ghost – the musical’ og ’Vampyrens Dans’.

Galleri

  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF
  • © ZDF

Fra Sibirien til Vesttyskland

Det er ikke for ingen ting, at lige netop Helene Fischer har stået i spidsen for sit eget store nationalt transmitterede show d. 25. december hvert år siden 2015. Hun er nemlig en af Tysklands absolut største stjerner.

Men rejsen til stjernehimlen var lang. Helene Fischer blev født i Sibirien i det gamle Sovjetunionen som en del af et tysk mindretal, men flyttede til Vesttyskland med sin familie, da hun var fire. Her begyndte hun som teenager at studere sang og skuespil på Frankfurts Teater- og Musicalskole.

Hendes egentlige gennembrud kom, da hendes mor i al hemmelighed sendte hendes sange rundt til en række pladeproducenter – og derfra rullede snebolden ellers med pladekontrakt og optrædener på national tv.

Tysk folkeeje

Helene Fischer, der især er kendt som schlagersangerinde med fans over hele Europa, inklusiv en kæmpe fanskare i Danmark, er i stand til at udsælge stadions og sælge plader i millionvis.

Men Fischer er mere end blot et schlager-fænomen. Hun er en alsidig entertainer og kan også bryste sig af at besidde evner som tv-vært, danser og skuespillerinde.

Fischer har som 33-årig med efterhånden 12 år i rampelyset indprentet sig dybt i tyskernes bevidsthed og er slet og ret blevet et brand og tysk folkeeje. Derfor kommer man ikke meget tættere på hjertet af tysk populærkultur end hos ’Helene Fischer-Showet’.