rtl-logo 31
×

Lær dine naboer bedre at kende

© Lær dine naboer bedre at kende

NabolandsKanalerne inviterer dig på spændende og dramatiske oplevelser i Tyskland, Norge og Sverige.  Her hos vores tætte naboer får du tv i verdensklasse – dramaer, dokumentarer, krimier, musik, natur og meget mere.  På kanalerne, du allerede har i din tv-pakke. 

Genkendelige oplevelser

Vi er blevet så vant til film og serier på amerikansk, at tv fra vores nabolande kan virke lidt fremmed. Men du opdager hurtigt, hvor vedkommende og genkendeligt det er.  For det er tv-oplevelser, der er produceret, skrevet og iscenesat af mennesker tæt på os. Hos de nære naboer vi har oplevelser, drømme og kultur til fælles med. 

Fælles om fantastisk tv

Selvom du måske synes, du ikke kender dem så godt, så tag med på rejsen og mød dine naboer, deres fortællinger og drømme. For du er tættere på dem, end du tror. Og så laver de fantastisk tv. Det bedste af det har vi endda tekstet på dansk.  

Du har allerede kanalerne

Hvis du får tv fra en dansk tv-udbyder, så har du i forvejen flere af NabolandsKanalerne i din pakke. Du har altså allerede betalt for dem, så hvorfor ikke tage for sig af oplevelserne. Med NabolandsKanalerne har vi gjort det meget lettere for dig at lære dine naboer bedre at kende.

Danske undertekster på det bedste

I TV-Guiden kan du se alle programmerne beskrevet på dansk, og her kan du søge på tidspunkter og på genrer. Vi vælger løbende de bedste serier, dramaer og udsendelser og sætter danske undertekster på – se hvilke her i TV-Guiden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og løbende få nyt om aktuelle premierer og om tv og kultur i vores nabolande. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på denne side.