Sådan ser du NabolandsKanalerne

Har du en tv-pakke hos en tv-distributør, har du adgang til nabolandskanaler. Indholdet kan du ofte også finde tilgængeligt som streaming via selvsamme tv-abonnement.

For at se nabolandskanaler, hvad end det er via flow eller via streaming, skal du have en tv-pakke fra en dansk tv-distributør. Det kræver kun en grundpakke, da alle distributører tilbyder flere af kanalerne allerede fra grundpakken.

En god håndfuld programmer på NabolandsKanalerne SVT1, SVT2, NRK1, ARD og ZDF har tilmed danske undertekster hos langt de fleste tv-kunder!

Kan jeg købe adgang til NabolandsKanalerne?

Kan jeg købe adgang til NabolandsKanalerne?

Nej. NabolandsKanalerne findes ikke som selvstændigt produkt, men indgår som en del af tv-pakkerne hos de fleste danske distributører.

Adgangen til NabolandsKanalernes indhold kan derfor kun ske med et tv-pakkeabonnement hos en dansk tv-distributør. Har du et sådant, har du adgang til nabolandskanaler.

Kan jeg se nabolands-tv via en app?

Kan jeg se nabolands-tv via en app?

Har du et tv-abonnement hos en dansk tv-distributør, kan du downloade distributørens app til dit smart-tv, din telefon eller din pc og via denne se nabolandsindhold med danske undertekster, når det passer dig.

Adgangen til nabolands-tv i Danmark sker via et abonnement hos en dansk tv-distributør, og derfor giver tv-stationernes egne apps ikke adgang til indhold og danske undertekster i Danmark.

Hvis du vil se, hvad NabolandsKanalerne har at byde på allerede i aften, er det bare at tjekke tv-guiden for dansktekstede udsendelser og finde kanalen i din tv-pakke – oftest vil du finde nabolandskanaler højt oppe i kanalnumrene.

Find NabolandsKanalerne i catch-up og som streaming

Indholdet fra NabolandsKanalerne tilbydes også som streaming eller i arkivtjenester hos flere tv-udbydere.

Rigtig mange tv-kunder har i dag adgang til at se udsendelser via arkivfunktioner op til 30 dage efter første udsendelsesdato eller i op til 90 dage i streaminguniverser.

Hvad du har af muligheder, afhænger af dit tv-produkt. Derfor bør du undersøge hos din udbyder, hvor mange digitale tjenester der findes som del af dit tv-abonnement.

Herunder kan læse mere om de digitale tv-tjenester. Hvis du er i tvivl om din tv-udbyder tilbyder disse tjenester, kan du kontakte deres kundeservice, som kan besvare dit spørgsmål.

Web-tv

Se tv i og uden for hjemmet – samt i udlandet

Web-tv giver dig mulighed for at tage din tv-pakke med, uanset om du skal i sommerhus eller på ferie i udlandet (EU). Du kan altså se tv fra din computer, mobil eller tablet, når det passer dig.

Programoptagelser

Optag familiens favoritprogrammer i skyen

Med en optagefunktion kan du gemme tv-programmer og spillefilm direkte i skyen og dermed lave dit eget tv-arkiv med dine yndlingsserier og -film. Du kan ovenikøbet optage flere programmer på én gang og se dem, når det passer dig. 

Offline

Tag yndlingsprogrammerne med på farten

Offlineadgang giver dig mulighed for at tage dine favoritfilm og serier med dig og se dem steder, hvor der ellers er begrænset eller ingen internetforbindelse. Fx i sommerhuset eller på ferien. Vær opmærksom på, at det er udvalgt indhold i web-playeren og på tv-bokse, der kan downloades og benyttes i en tidsbegrænset periode.

StartForfra

Med StartForfra behøver du ikke panikke, hvis du ikke fik de første ti minutter med. Du kan nemlig starte et program, som allerede er i gang, forfra. Du kan også sætte en udsendelse på pause. Med StartForfra-funktionen kan du følge med på tv-skærmen og nå hverdagens andre gøremål. 

Sidste uge

Hvis du gik glip af en masse godt tv i sidste uge, så har du med denne funktion chancen for at se størstedelen af sidste uges sendeflade. 

Streaming– se hele serien, når du vil

Er du gået glip af de første episoder i en serie, du godt kunne tænke dig at se, så er der hjælp at hente. Streaming er en digital tv-tjeneste, der gør, at alle afsnit af en serie ligger tilgængelige, op til 90 dage efter sidste afsnit har været sendt på tv. Vi udvælger specifikt, hvilke serier dette drejer sig om, og du kan følge med her på siden og få et overblik over de aktuelle streamingserier. 

Adgang via din tv-udbyder

Vil du have glæde af det gode tv-indhold fra vores nærmeste naboer og de danske undertekster, så kræver det en tv-pakke fra en af følgende danske tv-udbydere:

Har du brug for hjælp?

Hvis du støder på problemer af teknisk karakter, råder vi dig altid til at tage kontakt til din tv-udbyder. Men har du spørgsmål, er vi altid glade for at kunne hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Som kunde hos en af disse tv-udbydere, har du adgang til NabolandsKanalerne. Udbyderne vælger selv, hvordan deres tv-produkt er sammensat, og det er dermed ikke noget, vi har indflydelse på.

Har du spørgsmål, der omhandler dit tv-abonnement, henviser vi altid til din tv-udbyder. Har du andre spørgsmål, findes svaret måske her. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Denne uges tv-program

På NabolandsKanalerne er der altid en ny serie at springe med på og en film at se frem til. Se ugens fulde program i tv-guiden.

Gå til tv-guiden

Bliv inspireret

NabolandsKanalerne er stedet for de største film og serier. Hver uge. Hver dag. Hver aften.

Ugens tv-højdepunkter