37 sekunder

Drama | 6 afsnit | ARD

Familien og karrieren står på spil for rockstjernen Carsten, da han under en affære ikke accepterer et nej.

Find serien her

En serie i seks afsnit. Har været vist på tv-kanalen ARD. Efterfølgende kan serien streames hos flere tv-distributører. Med danske undertekster.

Læs mere om streaming

Dybt forankret i overbevisningen om, at nej betyder nej, trækker Clara som idealistisk advokat altid en klar grænse mellem samtykke og voldtægt – også gråzonerne. Samtidig forbereder hendes 55-årige rockstjerne-far, Carsten, sig på en sensationel comeback-turné. Men under en fødselsdagsfest arrangeret af Clara og Carstens kone, Maren, dukker Leonie, Claras veninde, ganske uventet op. 

Ingen ved, at den 32-årige veninde har haft en affære med Carsten i månedsvis. Selvom de begge ved, at det er slut, bringer aftenen dem lidenskabeligt tæt på hinanden. Og da Leonie siger nej til sex, ignorerer Carsten hendes nej.

Det sætter gang i en lavine af svære følelser og situationer, der ryster grundvolden i familien. Clara må sætte sine egne principper til side for at redde Carstens musikerkarriere, hans omdømme og ikke mindst familien. Men er det det rigtige at gøre?

I den følelsesladede miniserie i seks afsnit iscenesætter instruktør Bettina Oberli en søgen efter sandheden, hvor deltagerne må stå ansigt til ansigt med deres samvittighed.

I rollerne som offer og anklagede, der delte en lidenskabelig kærlighedsaffære inden de skæbnesvangre "37 sekunder", imponerer Jens Albinus og Paula Kober med deres intense præstationer.

En serie fra ARD | 6 afsnit | Udløber 20. november 2023.

Undersøg hos din tv-udbyder, om du har adgang til streaming. Læs mere om at se nabolandskanaler via streaming og catch up.