Familien Andersson

Drama | 10 afsnit | SVT

Hos Familien Andersson i Glimmerdagg er hverdagen langt fra hverdagsagtig.

Find serien her

En serie i 10 afsnit der sendes hver fredag fra d. 25. august kl. 21.00 på tv-kanalen SVT1. Når alle afsnit har været sendt kan hele serien streames hos flere tv-distributører. Med danske undertekster.

Læs mere om streaming

Karin, Rudolf og deres tre børn Anna, Sune og Håkan bor i den lille by Glimmerdagg. Ligesom alle andre forældre forsøger de at få hverdagens puslespil til at gå op. Det er bare sådan, at hverdagen sjældent er hverdagsagtig hos den lille familie...

Den humoristiske tv-serie ’Familien Andersson’ følger familiens skøre, sjove og til tider kaotiske øjeblikke. I første afsnit er sommerferien ved at være slut. Til stor glæde for Karin og Rudolf der tænker, at det nu bliver lidt mere hyggeligt. Især da Rudolf skulle bruge sommeren på at passe Annas sommerjob.

Serien er baseret på forfatterne Sören Olsson og Anders Jacobssons børne- og ungdomsbøger og radioserier om karakteren Sune. De senere år er Sunes univers blevet til en julekalender og flere spillefilm – og er altså nu blevet til en tv-serie på 10 afsnit.

En serie fra SVT | 10 afsnit | Udløber 25. januar 2024.

Undersøg hos din tv-udbyder, om du har adgang til streaming. Læs mere om at se nabolandskanaler via streaming og catch up.