Mordsøstre

Krimi | Sæson 1+2 | ZDF

Den ene er kommissær, den anden retsmediciner. Søstre er de også, og det skaber af og til gnidninger på jobbet!

Søstre - og ufrivilligt kollegaer

Find serien her

Sæson 2 sendes i 6 afsnit hver fredag fra d. 1. september kl. 20.15 på tv-kanalen ZDF. Efterfølgende kan begge sæsoner streames hos flere tv-distributører. Med danske undertekster.

Læs mere om streaming

Søskendekærlighed kan være lige så smukt, som søskendefejder kan give grå hår. Og især det sidste mærker Viktoria og Felicitas ikke så sjældent.

For Viktoria er kommissær, og Felicitas er retsmediciner, og i denne serie er den umage duo ikke bare søskende, men også et fælles efterforskerteam, der løser sager i Flensborg. 

Den nye sæson starter hårdt ud, idrætslæreren Janina Janssen bliver fundet død – hun er tilsyneladende blevet skudt på klos hold. Mens Viktoria påbegynder efterforskningen af offerets omgangskreds, ser Felicitas nærmere på maddikerne, hun finder på liget af den afdøde. 

Janinas enkemand, Sven Janssen, er tydeligt berørt af sin kones død. Janina havde de seneste mange år taget sig af Sven, som siden en ulykke var endt som lam.

Trailer for 'Mordsøstre' sæson 2.

Da Viktoria og hendes kollega Sami undersøger den søfartsskole, hvor Janina var lærer, finder de snart mange mulige motiver for mordet, og da obduktionen senere viser, at Janina var gravid, hvilket umuligt kan være sket sammen med Sven, tager sagen et nyt fokus. Janina havde tilsyneladende brugt en onlineplatform til at sætte et stævnemøde i søen. Var det her, hun mødte sin morder?

En serie fra ZDF | 1. og 2. sæson | 6 nye afsnit | Udløber 4. januar 2024.

Undersøg hos din tv-udbyder, om du har adgang til streaming. Læs mere om at se nabolandskanaler via streaming og catch up.