I al venskabelighed - de unge læger

In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte |

DRAMA - Episode: 342. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Der foretages et nødopkald fra en nærliggende æbleplantage, og Dr. Ben Ahlbeck tager straks til ulykkesstedet. Efter at den kvæstede æblebonde, der har trådt på en hækkeklipper, bliver hentet ind, skal Mikko Rantala og Marc Lindner også forholde sig til Winfried Sawal. Diabetikeren skal absolut sætte farten ned - det har hans niece Kati Sawal sagt i årevis. Hun kom med i sin onkels firma og på et tidspunkt overtog hun endda plantagen - en beslutning som Winfried nu fortryder. Winfried kan ikke give slip på sin forretning, og på en eller anden måde finder Mikko hans opførsel mistænkelig. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 342. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Der foretages et nødopkald fra en nærliggende æbleplantage, og Dr. Ben Ahlbeck tager straks til ulykkesstedet. Efter at den kvæstede æblebonde, der har trådt på en hækkeklipper, bliver hentet ind, skal Mikko Rantala og Marc Lindner også forholde sig til Winfried Sawal. Diabetikeren skal absolut sætte farten ned - det har hans niece Kati Sawal sagt i årevis. Hun kom med i sin onkels firma og på et tidspunkt overtog hun endda plantagen - en beslutning som Winfried nu fortryder. Winfried kan ikke give slip på sin forretning, og på en eller anden måde finder Mikko hans opførsel mistænkelig. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sanam Afrashteh, Mike Adler, Philipp Danne, Stefan Ruppe og Mirka Pigulla m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Daniel Steyer, Johannes Schröder og Kerstin Schefberger

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.