Lena Lorenz

Lena Lorenz - Willkommen im Leben (1) |

DRAMA - "Velkommen til verden". Lena Lorenz er jordemoder og arbejder på et stort sygehus i Berlin. En dag, da hun kommer udmattet hjem fra arbejde, skændes hun med sin kæreste og forlader ham. Hun tager hjem til sin mor, der bor på en gård. Her bliver hun dog ikke modtaget med åbne arme. Snart er der dog brug for hendes hjælp som jordemoder, da den meget unge Maria skal føde. (1:2). Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Velkommen til verden". Lena Lorenz er jordemoder og arbejder på et stort sygehus i Berlin. En dag, da hun kommer udmattet hjem fra arbejde, skændes hun med sin kæreste og forlader ham. Hun tager hjem til sin mor, der bor på en gård. Her bliver hun dog ikke modtaget med åbne arme. Snart er der dog brug for hendes hjælp som jordemoder, da den meget unge Maria skal føde. (1:2). Med danske undertekster.

Medvirkende

Patricia Aulitzky, Eva Mattes, Fred Stillkrauth, Raban Bieling og Liane Forestieri m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stefan Spreer, Mathias Klaschka, Astrid Ströher og Michael Kreindl

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.