Käthe og jeg

Käthe und ich - Zurück ins Leben |

DRAMA - "Tilbage til livet". Paul og terapihunden Käthe skal hjælpe en af Hildegards yngre patienter: Chris. Han var med i en helikopterulykke, der kostede hans mor livet og har vansiret den ene side af hans ansigt. Den 19-årige forlader kun sin lejlighed om natten og med en hat til at skjule ansigtet. Chris flygter ind i fantasiverdener - Kan Paul og Käthe hjælpe ham? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Tilbage til livet". Paul og terapihunden Käthe skal hjælpe en af Hildegards yngre patienter: Chris. Han var med i en helikopterulykke, der kostede hans mor livet og har vansiret den ene side af hans ansigt. Den 19-årige forlader kun sin lejlighed om natten og med en hat til at skjule ansigtet. Chris flygter ind i fantasiverdener - Kan Paul og Käthe hjælpe ham? Med danske undertekster.

Medvirkende

Christoph Schechinger, Mariele Millowitsch, Mona Pirzad, Ben Braun og Nadja Bobyleva m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Maurus Ronner, Joachim Hasse, Brigitte Müller og Philipp Osthus

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.