I al venskabelighed - de unge læger

In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte: Ohne Garantie |

DRAMA - "Uden garanti". Alenefaren Hannes Rittisch har været indlagt med en alvorlig lungebetændelse i en uge. Prøverne viser, at Hannes er smittet med en multiresistent bakterie, og der er kun én behandlingsmulighed: Et antibiotikum, der skal gives i hundredegange så stor dosis. Det kan dog være mere, end Hannes' krop kan klare, og nu er beslutningen op til datteren Annabell. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Uden garanti". Alenefaren Hannes Rittisch har været indlagt med en alvorlig lungebetændelse i en uge. Prøverne viser, at Hannes er smittet med en multiresistent bakterie, og der er kun én behandlingsmulighed: Et antibiotikum, der skal gives i hundredegange så stor dosis. Det kan dog være mere, end Hannes' krop kan klare, og nu er beslutningen op til datteren Annabell. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sanam Afrashteh, Mike Adler, Philipp Danne, Stefan Ruppe og Mirka Pigulla m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Daniel Steyer og Franziska Hörisch

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.