PREMIERE

Lea (1:6)

Lea |

Ny dramaserie om en kvindelig professionel bokser, Lea Ferrera og hendes risikofyldte vej mod karrierens højdepunkt, VM i boksning.

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Lea'. Dramaserie. Sverige 2022
Afsnit 1. Mandag aften kl. 21.00 på SVT1

Gennem hovedpersonen, den kvindelige bokser Lea Ferrera, sætter SVT's nye dramaserie fokus på, hvor langt man er villig til at gå for at opnå sine drømme.

Leas vej til toppen er benhård, og med et cv, der er prydet af både doping og kriminalitet bliver vejen farlig for både hende og hendes nærmeste.

Danske undertekster

På grund af sen produktionsdeadline når førstesendingen af afsnit 1 af 'Lea' ikke at blive tekstet. Genudsendelsen kl. 01.00 d. 29/4, de efterfølgende afsnit og alle afsnit i streaminguniverser kan ses med danske undertekster.

Derudover har den hensynsløse boksetræner Balthazar Lea i et jerngreb og er ikke bleg for at udnytte hende til egen vinding, selvom Leas læge entydigt fraråder hende at træde op i bokseringen igen.

Beskyldninger om matchfixing tynger også, og som om det ikke var nok, så er hendes ekskæreste også begyndt at stille spørgsmålstegn ved Leas prioriteter.

For hvor meget har hun tænkt sig at ofre for at nå sin drøm om VM-guldet? Sine venner, sin søn og sit liv?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS