Bonusfamilien (1:8)

Bonusfamiljen |

DRAMA - Patrik og Lisa kæmper med at få logistikken i hverdagen til at gå op i en højere enhed. Patrik kan ikke få Lisa med på idéen om at begynde at sprogtræne med lille Buster, som har Downs syndrom. En hændelse på skolen får Patrik til at miste tålmodigheden. Sima får nok af, at Eddie går hjem og tømmer køleskabet til frokost, og kræver, at Martin siger fra. Sæson 4. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Patrik og Lisa kæmper med at få logistikken i hverdagen til at gå op i en højere enhed. Patrik kan ikke få Lisa med på idéen om at begynde at sprogtræne med lille Buster, som har Downs syndrom. En hændelse på skolen får Patrik til at miste tålmodigheden. Sima får nok af, at Eddie går hjem og tømmer køleskabet til frokost, og kræver, at Martin siger fra. Sæson 4. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.